Spred budskabet

Her kan du downloade materiale der bruges i forældreopråbet i medier og til demonstrationerne. Derudover er der inspiration til, hvad du kan gøre for at sprede budskabet og sætte den politiske dagsorden.

Er du på Facebook? Her er eksempler på, hvordan du bruger materialet og din social medie stemme til at få synliggjort vores opråb:

……………. HVAD DU KAN GØRE LIGE NU …………………

1) Tilmeld dig demo event og del den på din væg og med dine venner https://www.facebook.com/events/2286261354981675/?ti=as
Tilmeld dig også din lokale demonstrations event – se forside.

2) Del en historie om JERES VIRKELIGHED fra vuggestuen/børnehaven med et billede af dit barn (eller et af de billeder vi har lavet) med #hvorerderenvoksen. Formålet er, at det bliver delt af andre, så budskabet om at der mangler pædagoger i vuggestuer og børnehaver bliver spredt. Link gerne til facebookgruppen samt dato for demonstration, lørdag d. 6/4.

3) Indsæt rammen med #hvorerderenvoksen på dit Facebook profilbillede. Søg på ‘hvorerderen voksen’, lavet af Vicki Dela – Tak 👏

4) Indsæt et af coverbillederne fra kampagnen på din facebook profil – find dem her på siden.

5) Vil du hjælpe med at stable en af de lokale demonstrationer på benene i en fart, så find din lokale iværksætter gruppe på hjemmesiden (forsiden).

6) Inviter dine venner til gruppen eller en af de lokale iværksættergrupper der arrangerer demonstrationerne.

7) Spred nyheden om #hvorerderenvoksen kampagnen og demonstrationen hos bestyrelsen i din institution, kommunen eller hos andre relevante interessenter.

8) Kender du nogen der vil sponsorere tryksager eller f.eks. sandwich, vand eller snacks til demonstrationerne, så tag kontakt til os.

8) DEL gruppen med dit netværk, så vi kan blive ved med at vokse.

9) Find os på TWITTER @omsorgnu og INSTAGRAM #hvorerderenvoksen. DEL og LIKE vores opslag. Sæt #hvorerderenvoksen på dine opslag og følg debatten.

Hvis dette ikke er nok, så tag endelig selv initiativ til kreativt at sprede nyheden om forældreråbet: Omsorg til vores børn NU!

Presse/omtale af #hvorerderenvoksen

Vi kan ikke følge med……. Se listen her, da vi ikke har tid til at opdatere

Artikel i BUPL (BØRN & UNGE)
“Nu kommer forældreoprøret: forældre over hele landet ruster sig til demonstration”
21. MARTS SKREVET AF KURT BALLE JENSEN

“En forældrebevægelse er sat i gang, og den kan blive svær at standse, hvis den ikke bliver taget alvorlig.”

– Kurt Balle Jensen