Pressedækning

Pressemeddelelse

Forældre går på gaden igen med klar besked:
Minimumsnormeringer nu! Budskabet til politikerne er klart: Vi vil se konkrete forbedringer for børn og vokse – nu! Kravet er lovfastsatte minimumsnormeringer i vuggestuer og børnehaver.
Søndag den 2. juni – tre dage før valgdagen – kalder forældrebevægelsen #Hvorerderenvoksen til nye demonstrationer i flere byer. Denne gang har forældrene allieret sig med en række andre aktører, der alle deler forældrenes krav om minimumsnormeringer. I samarbejdet indgår BUPL, FOA, LFS, FOLA, Familiepolitisk Netværk, ÅFO og KFO. Formålet med samarbejdet er at stå stærkt i kravet om, at alle børn sikres et minimum af voksne i deres dagligdag, til at yde den omsorg og det nærvær, som de har behov for og er afhængige af.

Forældrebevægelsen udråber i forbindelse med demonstrationerne uge 22 til national børneuge, som byder på en lang række aktioner og aktiviteter ugen igennem. Det hele kulminerer Søndag den 2. juni 2019 i demonstrationer og march landet over. I Danmarks to største byer lægges der op til demonstrationer henholdsvis kl. 14.00 (Aarhus, Botanisk Have) og kl. 14.30 (København, Thorvaldsens Plads).
Download hele pressemeddelelsen her

Forældrene vil have politikernes holdning med i stemmeboksen

»Vi har politiske tilkendegivelser om, at der skal investeres i velfærd, men mange partier har ikke meldt ud, hvordan de ser på minimumsnormeringer og børneomsorg. Det er der behov for, for vi står med et massivt problem, som kun bliver større, fordi der kommer endnu flere børn i de kommende år. Så når det ikke bliver sat på den politiske dagsorden i forbindelse med udskrivelsen af valget, er vi nødt til at reagere,« siger Marie Blønd.

»Vi vil gerne vide, hvordan partierne vil sikre kvaliteten i dagtilbuddene, hvis de ikke går ind for minimumsnormeringer. Det må de forklare os, og det skal være før valget, så vi kan tage deres udmeldinger med ind i stemmeurnen. Derfor giver vi dem en sidste chance for at komme ud med det.«

– Talsperson Marie Blønd, læs hele artiklen her

MEDIEDÆKNING

Vi kan ikke følge med……. Se listen her, da vi ikke har tid til at opdatere her på hjemmesiden

TALSPERSONER FOR FORÆLDREBEVÆGELSEN

Vi har talspersoner til at dække pressen på vegne af forældrebevægelsen. For kontakt til lokale tovholdere, skriv til os eller efterlys dem via vores facebook gruppe.

Primære talspersoner for Hvorerderenvoksen

Marie Blønd (Marie Blond på FB) 
Tlf: 61670904 
Mail: Marie.blond@gmail.com

Sophie Mogensen 
Tlf: 60605789
Mail: Sophiemogensen2809@gmail.com

Stella Mia Sieling-Monas
Tlf: 40798029
Mail: stellamiasieling@gmail.com

Sarah Louise Eskildsen-Mortensen
Tlf: 24476553
Mail: sarah_louise84@hotmail.com

Kontaktoplysninger for samarbejdsorganisationerne:
BUPL: Formand Elisa Rimpler:
Tlf: 40232069

FOLA: Formand Signe Nielsen
Tlf: 40129809

FOA: Formand Mona Striib
Tlf: 23414198